Webdesign

Een responsive website laten maken of laten restylen

Een website laten maken in WordPress, die goed vindbaar is en goed Leesbaar is op een desktop, tablet en telefoon (dan is de website responsive). Maar ook een website die goed scoort in google en een goede gebruikerservaring heeft voor uw bezoekers, dat zij vinden wat ze zoeken. Dat kan informatie zijn, een product of een oplossing voor een probleem. Om dit te bereiken is het belangrijk dat de inhoud, ook wel content genoemd, goed is. Content bestaat uit tekst en beeldmateriaal. Voor het beeldmateriaal hebben wij bronnen waaruit we beelmateriaal mogen gebruiken (waar geen auteursrechten op zitten) en bronnen waar we specifiek beeldmateriaal kunnen aanschaffen, in overleg met u. 

Het kan ook zijn dat u al een website heeft maar hier niet meer (helemaal) tevreden meer mee bent. Dan kunnen wij uw website restylen. Internet staat niet stil en uw website moet daarin meebewegen. Regelmatig uw website laten restylen is dan een goed idee. Q2Content kan uw huidige website aanpassen naar de eisen van nu. Restylen of Redesignen van uw website is meestal voordeliger dan een nieuwe website laten maken, maar dit hangt af van de complexiteit van de website. Neem contact met ons op en we bekijken samen of en zo ja hoe we uw website kunnen aanpassen. Het  kan ook zijn dat u dan toch tot de beslissing komt dat een nieuwe website handiger is. Geen enkel probleem, wij helpen u graag verder!

Onze expertise:
  • Webdesign voor kleine ondernemers
  • Webdesign voor buitenlandse ondernemers die een Nederlandstalige website willen
  • Contentbeheer (het onderhoud van uw website)
  • Hulp bij social media
  • Schrijven van blogs
  • Google services zoals google mijn bedrijf en google analytics

Q2Content

Maakt websites voor (anderstalige) kleine ondernemers

Een website voor kleine ondernemers

Wij zijn gesprecialiseerd in websites en webshops voor kleine ondernemers. Dit betekent dat u voor een redelijke prijs al een prachtige, functionele website kunt hebben. 

Een website voor anderstalige (kleine) ondernemers

U woont in Nederland, heeft hier ook uw business maar u bent de Nederlandse taal niet machtig genoeg om zelf uw website te maken en teksten te schrijven voor uw website. Mijn achtergrond is die van directiesecretaresse, met mijn taalgevoel zit het dus wel goed. Ik wil anderstalige ondernemers graag helpen om een mooie, goed leesbare website of webshop te maken.

Hulp bij social media

Q2Content kan u helpen bij uw uitingen op social media. Ontbreekt het u aan tijd om regelmatig iets op Facebook te posten of om een blog te schrijven? Vraag het ons en uw bedrijf en business wordt zichtbaarder op social media.

Google mijn bedrijf
Play Video
Google services

Wij helpen u graag met uw aanvraag van Google mijn bedrijf. Wanneer u geregistreerd bent bij Google mijn bedrijf dan wordt u makkelijker gevonden in bijvoorbeeld Google maps, Google search. U kunt uw bedrijfsinformatie, zoals openingstijden, tarieven, bezoekadres en telefoonnummer vermelden en dit leidt tot meer verkeer naar uw website. 

Verder kunnen wij Google analytics voor uw website instellen. U kunt dan volgend hoeveel en wat voor soort bezoekers er op uw website komen en welke clicks ze maken bijvoorbeeld.

 

Een nieuwe website nodig of hulp bij je bestaande website?