WEBSITE MAKEN | WEBSITE VERBETEREN | SOCIALE MEDIA

WEBSITE MAKEN | WEBSITE VERBETEREN | SOCIALE MEDIA

Webdesign

WEBSITE MAKEN | WEBSITE VERBETEREN | SOCIALE MEDIA

Website laten maken

Q2Content is het adres om uw website te laten maken in Hoofdorp. Een website die er niet alleen mooi uit ziet maar ook functioneel is en goed gevonden wordt in Google. Na oplevering kunt u de website zelf bijhouden of, als u dat makkelijker vindt uitbesteden aan Q2Content. De website past zich aan aan het apparaat waarop gewerkt wordt (responsive)

Website aan laten passen

Q2Content kijkt met een kritische blik naar uw website en komt met suggesties en oplossingen. Dit kan inhouden dat er nieuwe foto's worden geplaatst, teksten worden geschreven en geplaatst maar ook verbetering van de indeling van uw website.

Sociale Media

Wilt u actief zijn op sociale media maar ontbreekt u de tijd of inspiratie? Q2Content Hoofddorp kan u helpen met het schrijven van teksten of het agenderen van content. Wilt u zichtbaar zijn op bijvoorbeeld Facebook of Instagram? Schakel ons in!

Strippenkaarten en abonnementen

Wij hebben strippenkaarten en abonnementen. De strippenkaarten kunt u (in overleg) naar eigen inzicht inzetten voor contentbeheer. Abonnementen zijn 5% goedkoper maar hebben een geldigheid van maximaal twee maanden. Zodra  80% van het abonnement gebruikt is, laat ik u dat weten. Niet gebruikte uren vervallen na twee maanden. Het abonnement start daarna weer opnieuw. Zowel strippenkaarten als abonnementen worden vooraf betaald. 

abonnement

Een abonnement is interessant wanneer u wekelijks (of maandelijks) werkzaamheden voor mij heeft aan uw website of sociale media. Een abonnement is 5% goedkoper dan een strippenkaart. Een abonnement is twee maanden geldig en kan afgesloten worden voor een minimale periode van 3 maanden.

Strippenkaart

Strippenkaart 2 uur € 130,- excl. BTW
Strippenkaart 5 uur € 300,- excl. BTW
Strippenkaart 10 uur € 575,- excl. BTW
Strippenkaart 20 uur € 1100,- excl. BTW