Webdesign, contentbeheer en social media

Q2Content is professioneel, snel en servicegericht

Webdesign met oog voor uw wensen

Hoe het begon

Ik startte met het beheer van de website van Singing Unlimited, het koor waarbij ik al jaren met veel plezier zing. Tijdens mijn dienstverband bij een zorgorganisatie ben ik gestart met het beheer van de bestaande website. Uiteindelijk werd een nieuwe website gebouwd waarbij ik betrokken ben geweest. Tevens is een e-learningportaal gebouwd dat ik volledig heb gevuld. Ik heb de trainingen erop gezet en het portaal beheerd.

Hoe ging het verder?

Vanwege mijn interesse in websites maken werd ik toen gevraagd om voor de gemeente Aalsmeer een dementieportaal te maken, vullen en te beheren voor mensen met (beginnende) dementie en hun naasten. Ook alle evenementen van diverse zorgaanbieders op dit gebied vulde ik en beheerde ik. Al snel volgde een tweede portaal voor gemeente Amstelveen. Inmiddels is er ook een portaal voor Hoofddorp maar daar ben ik tot op heden niet betrokken bij geweest.

Q2Content maakt dementieportaal Aalsmeer
Wie ben ik?

Petra Timmerman, 55 jaar jong. Ik heb een achtergrond als secretaresse en managementassistente. Taal is zeg maar mijn ding. Ik schrijf makkelijk en graag. Daarbij ben ik iemand die creatief is en graag mensen helpt. Hierdoor ontstond het idee om naast mijn dienstverband bij een organisatie in het onderwijs, kleinschalig voor mijzelf te starten. Het creatieve proces van het creëren van websites en het op aanvraag restylen van bestaande websites of webshops vind ik ontzettend leuk om te doen. Nu enkele jaren later ben ik 100% ZZP-er en heb ik twee bedrijven waaronder Q2Content.

In mijn vrije tijd zing ik bij barbershopkoor Singing Unlimited en lees ik graag thrillers. Ook op Netflix kijk ik graag naar thrillers. 

website laten maken Hoofddorp

Genieten in Frankrijk van een heerlijke champagne

social-media-1795578_1920
coffee-2306471_1920

Tijdens een kop koffie de mogelijkheden bespreken?