Website maken | Website restylen | Websitebeheer | Social Media

Een betaalbare website laten maken

Advies, bouw en onderhoud

mobile-phone-579548_1920

Responsive website

Een responsive website, wat is dat precies? Lees het hieronder en test of uw website wel goed responsive is. In opdracht bouw ik voor kleine (anderstalige) ondernemers een betaalbare (responsive) website.

webdesign q2content

Webdesign

Webdesign of een website maken houdt meer in  dan alleen uw (digitale)visitekaartje. Op uw website laat u zien wat u verkoopt of welke diensten u aanbiedt. 

rawpixel-648562-unsplash-copyright-min

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat een website gaat kosten? Neem contact op en op basis van uw input maak ik een offerte voor u.

Google services en hulp bij sociale media

Beter gevonden worden in google | Zichtbaar(der) op sociale mediakanalen

twitter-292989_1920

Hulp bij social media

Wilt u meer doen op social media als Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter of  snapchat maar ontbreekt het u aan tijd? Ik kan u helpen om regelmatig iets te posten. Ik kan voor u ook de artikelen schrijven, met wat input van u. 

Google services

Google services

Google biedt ondernemers de mogelijkheid zich als ondernemer te registreren. Daarnaast kunt u het verkeer op uw website analyseren met behulp van Google analytics. Ik kan u helpen dit in te stellen en bij te houden.

website laten maken Hoofddorp

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat het kost om uw uitingen op social media door mij te laten verzorgen of wat het kost om uw bedrijf te registeren bij google. Neem contact op en ik kan u nader informeren over de mogelijkheden.