Hulp bij uw uitingen op sociale media

Hulp bij Facebook?

U wilt zichtbaar zijn op Facebook maar het ontbreekt u aan tijd of inspiratie? U kunt dit aan ons uitbesteden. Wij kunnen dagelijks, wekelijks of een paar keer per week een post voor u schijven en plaatsen. Uiteraard in overleg met u. U weet wel wat u wilt uitstralen maar creativiteit is niet uw ding? Wel van ons. Wij werken met verschillende applicaties waarmee we mooie advertenties of post voor u kunnen ontwerpen en plaatsen. Onder het mom “u vraagt, wij draaien” wordt u zichtbaarder op bijvoorbeeld Facebook. Maar wist u dat Instagram het platform van de toekomst is? Lees hiernaast wat wij voor u kunnen betekenen

Bloggen of teksten schrijven?

Niet iedereen is goed met taal. Goede teksten op uw website, facebook of Sociale media zijn echter essentieel om uw boodschap goed over te brengen en om beter gevonden te worden in Google. Een nieuw product of dienst aanbieden op uw website maar geen creatieve ideeën om dat product of dienst goed te beschrijven of in beeld te brengen? Waarom zelf ploeteren? Ook op dit gebied kunnen wij u ondersteunen. 

Hulp met Instagram?

Instagram, een snel groeiend medium dat u als ondernemer kan helpen bekender te worden en om uw artikelen of diensten onder de aandacht te brengen. U heeft er niets mee? Geen probleem, wij wel. Op instagram zitten wereldwijd ruim 12 miljard gebruikers en ook in Nederland groeit het medium snel. Instagram gaat vooral over het opbouwen van een band met uw potentiële klanten. Dit doet u door dagelijks een combinatie van persoonlijke foto’s en berichten te delen die een link hebben met uw bedrijf. Maar waarom zou u dat zelf doen als u het ook (deels) uit kunt besteden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van goede posts bij uw foto’s. Dat kan een quote zijn die u mooi vindt maar ook een boodschap die u met uw klanten wilt delen. Doordat uw klanten u gaan zien, gaan ze u volgen en uw berichten liken, misschien berichten delen. Zo wordt uw bekendheid groter en kunnen uw klanten u beter vinden. 

social media1

Q2content weet hoe Instagram werkt, hoe je een bedrijfspagina maakt en aan de zakelijke Facebookpagina koppelt, hoe de insides (informatie over uw bezoekers) geïnterpreteerd kunnen worden. Kortom gebruik onze expertise en besteedt het aan ons uit. Wij hebben al een abonnement vanaf 2 uur per maand (maand, kwartaal en jaarabonnementen). Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek of voor een offerte. 

social media