Je website laten restylen of responsive maken

Wat kunnen wij aan uw website verbeteren?

WordPress thema aanpassen

Is uw website al een tijd hetzelfde en wilt u de boel een beetje opfrissen? Dan is een ander WordPress thema een mogelijkheid.

Toevoegen van een pagebuilder

Doordat wij werken met de pagebuilder (Elementor) hoeft u minder plugins te installeren. Dit helpt om uw website sneller te laten werken. Meer plugins betekent vaak een langzamere website. Daarnaast wordt het voor u ook makkelijker om eenvoudige wijzigingen aan de website zelf te doen. Dat scheelt tijd en geld. 

Goede zichtbaarheid in Google

Google mijn bedrijf is een tool om uw bedrijf beter zichtbaar te maken op google. Wij kunnen u helpen om google mijn bedrijf aan te vragen en in te richten zodat ook uw bedrijf beter gevonden wordt op Google. 

Google Analytics?

Google Analytics kan helpen inzicht te krijgen wat uw klanten zoeken op uw website, welke pagina’s goed scoren. Hoe lang klanten op de website blijven, etc. Wij kunnen u helpen om Google Analytics te integreren in uw website. Het is gratis software van Google die u kunt gebruiken om vrijwel alle activiteiten naar, op en van uw website te meten en inzichtelijk te maken. Het doel van dit product is om u een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergave. Hiermee kunt u dus perfect zien wat bijvoorbeeld de herkomst is van uw bezoekers, hoe lang men op een bepaalde pagina blijft, op welke pagina men uw website verlaat, waar men op geklikt heeft en, het belangrijkste, welke bezoekers u het meeste opleveren.

Hoger scoren in Google

Om hoger in Google te komen is het belangrijk dat de teksten op uw website goed zijn. Dat er goede keywords in de teksten staan, kopjes, tussenkopjes en nog veel meer zaken waardoor Google uw bedrijf als interessant gaat zien. Belangrijk is ook dat er genoeg tekst op uw website staat. Dit kunt u de teksten over uw aanbod verwerken maar u kunt ook blogs (laten) schrijven met interessante artikelen. Hoewel het niet eenvoudig is om (gratis) hoger in google te komen (dat wil zeggen zonder advertenties), is het wel mogelijk. Dit kost alleen tijd en energie. Wij kunnen u helpen om goede teksten te schrijven zodat uw website beter opvalt in Google.